Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Η εταιρεία μας FIALIDIA.GR ειδικεύεται στην πώληση φιαλιδίων και μπουκαλιών για εφαρμογές φαρμακευτικών σκευασμάτων , αιθέριων ελαίων , βαμμάτων , πρόπολης & αρωμάτων. Η εξειδίκευση μας στα συγκεκριμένα προϊόντα κ η απευθείας εισαγωγή τους από πιστοποιημένες εταιρίες κατασκευής φαρμακευτικών φιαλών καθώς και οίκων κατασκευής ειδικών ειδών συσκευασίας , μας καθιστά την ανταγωνιστικότερη εταιρία σε ποιότητα – τιμή στην αγορά.

Με γνώμονα πάντα την σωστή και άμεση εξυπηρέτηση , την συνεχή ανανέωση της γκάμας των προϊόντων με καινούργια αλλά και καινοτόμα προϊόντα , την μόνιμη παρακαταθήκη διαθέσιμων ποσοτήτων , προσπαθούμε συνεχώς να παρέχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στους πελάτες μας έτσι ώστε να δημιουργούνται ολοένα και περισσότερες σχέσεις μακροχρόνιας συνεργασίας.
Η ικανοποίηση σας στους χρόνους παράδοσης αλλά και ακέραιης της παραγγελίας σας το συντομότερο, με μηδαμινές απώλειες και ελαττώματα , είναι το πιο σημαντικό μέλημα για εμάς .

Στην εταιρία μας θα βρείτε:

  • Φαρμακευτικά φιαλίδια εμπορικών αλλά και εξειδικευμένων τύπων
  • Φαρμακευτικά βάζα όπως και βάζα καλλυντικών
  • Πώματα διαφόρων τύπων που συνδυάζονται με τα φιαλίδια για κοινές αλλά και εξειδικευμένες χρήσεις
  • Εξειδικευμένες συσκευασίες καλλυντικών

www.fialidia.gr

-Έδρα / Λογιστήριο : Char Boris III Str. 11A 2850 Petrich – Bulgaria
Τηλ:+30 2315526064  Tel : +359 87 717 0060
Αποθήκη Νο1 / Γραφεία : 2870 Marikostinovo, Industrial area Mantar -Complex A1 , Warehouse No A5 ,  Behind Cruiz Gas Station BULGARIA Mail :  info@fialidia.gr